Cupidon 2.5 *
Eforie Nord, Romania [ Salvare în PDF ]
HOTEL: la 350 m de mare si 100 m de Lacul Techirghiol. P + 3 nivele, 126 camere duble, centrala termica proprie, bar de zi cu terasa, parcare (contra cost), receptie moderna, internet wireless in camere, loc de joaca pentru copii. Nu se accepta animale de companie.
CAMERE: complet renovate in 2017, dispun de grup sanitar propriu cu dus, pardoseala din gresie, mobilier nou, tamplarie PVC cu geam termopan si plasa contra insectelor. TV LCD, frigider si internet wireless incluse in tariful de cazare. Toate camerele dispun de aer conditionat si balcon cu mobilier de balcon si uscator de rufe.
COPII (in camera cu 2 adulti): 0-14 ani a gratuit la cazare, fara pat suplimentar; copil 14-18 ani achita 50% din tariful unui loc; peste 18 ani achita tariful integral.
MASA: bonuri valorice valabile la restaurantele aflate pe faleza si in apropierea hotelului.

Alte informatii: receptie moderna cu terasa. Nu se accepta animale de companie. Regim single, 80% din tariful unei camere cu acordul beneficiarului.
Tratament balnear: optional, diverse proceduri, la bazele din Eforie Nord. Se trateaza afectiunile reumatismale, post traumatice, ale sistemului nervos central, ginecologice, dermatologice, ale aparatului respirator.
ATENTIE !
In perioada 01.06-30.06.2018 si 01.09-15.09.2018 AC nu este inclus in tarif. La pachetele speciale ('Litoralul pt Toti', 'Inscrieri Timpurii' ETC ), AC nu este inclus in tarif. Optional la cerere contra cost 15 ron/zi/camera.